Od početka pandemije u bolnicama Karlovačke županije preminulo je 247 Covid pozitivnih pacijenata

U Karlovačkoj županiji danas ne bilježimo nove slučajeve zaraze jer jučer nije bilo testiranja, preminule tri osobe

VIŠE IZ RUBRIKE

   

  Kako obavještavaju iz Županijskog stožera civilne zaštite, jučer nije bilo testiranja na Covid-19, a svi testovi od prethodnog dana su obrađeni te stoga na današnji dan nemamo novih slučajeva zaraze koronavirusom u Karlovačkoj županiji.

  Ukupno je do sada u Karlovačkoj županiji oboljelo 7.394 osoba, od toga prema testiranju PCR metodom evidentirano je 6.159, a antigenskim testiranjem 1.235 osoba.

  U bolnicama Karlovačke županije hospitalizirano je 110 Covid pozitivnih pacijenata, od toga u OB Ogulin18, SB Duga Resa 41 i u OB Karlovac 51 osoba. U posljednja 24 sata novoprimljene su četiri osobe u OB Karlovac.

  Na respiratoru se nalaze tri Covid pozitivne osobe u OB Karlovac. Jedna osoba je otpuštena sa bolničkog liječenja iz OB Karlovac.

  Od početka pandemije sa bolničkog liječenja je otpušteno 498 osoba, od toga iz OB Ogulin 168, SB Duga Resa19 i iz OB Karlovac 311 osoba.

  U protekla 24 sata preminule su tri osobe, jedna u SB Duga Resa i dvije u OB Karlovac.

  Od početka pandemije u bolnicama je preminulo 247 Covid pozitivnih pacijenata, u OB Ogulin 69, SB Duga Resa 33 i u OB Karlovac 145 osoba. Prosječna dob hospitaliziranih Covid-19 bolesnika u OB Ogulin je 70 godina, u SB Duga Resa 80 i u OB Karlovac 75 godina.

  Prosječna dob preminulih Covid-19 bolesnika u OB Ogulin 80 godina, u SB Duga Resa 85 i u OB Karlovac 77 godina.

  Prosječna dob Covid-19 bolesnika na respiratoru u OB Karlovac je 69 godina.

  U samoizolaciji u bolnicama Karlovačke županije ukupno su tri liječnika, ukupan broj medicinskih sestara/tehničara u samoizolaciji je 24, ostalih zdravstvenih djelatnika četiri, a nezdravstvenih djelatnika 13.

  U samoizolaciji se u Karlovačkoj županiji nalazi 273 osoba. Nije evidentirano  kršenje mjera samoizolacije i drugih mjera.