Prvi Karlovački

U Karlovačkoj županiji 23 nova slučaja zaraze, nije bilo preminulih, na respiratoru se nalazi pet osoba oboljelih od covida

Autor: Sunčica Laić

10.01.2022

Koronavirus

U posljednjih 24 sata u Karlovačkoj županiji imamo 23 nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2. S područja grada Karlovca je 15 osoba, Ogulina 1,  Duge Rese 4, općine Draganić 1 i iz Krnjaka 2.

Prema izvješću PU karlovačke 296 osoba je u samoizolaciji.

Na bolničkom liječenju na COVID odjelu karlovačke Opće bolnice nalaze se 34 osobe,  na COVID odjelu ogulinske bolnice 8 osoba, a na COVID odjelu Specijalne bolnice za produženo liječenje Duga Resa 6 osoba. U posljednja 24 sata novoprimljene su 2 COVID pozitivne osobe, a otpuštena je jedna osoba. Na respiratoru se nalazi 5 osoba oboljelih od COVID-a.

U Karlovačkoj županiji ukupno je do sada od COVID-a oboljelo 25.005 osoba,  u bolnicama je preminulo 670 osoba te 45 COVID pozitivnih osoba izvan bolničkog sustava, a s bolničkog liječenja otpušteno je 1.671 osoba.

Stanje u školama

Što se tiče stanja u osnovnim školama na današnji dan, pozitivan je 21 učenik i šest zaposlenika, dok je u samoizolaciji 59 učenika i tri zaposlenika.

U srednjim školama je 14 pozitivnih učenika i tri pozitivna zaposlenika, dok je u samoizolaciji 15 učenika i jedan zaposlenik. U odnosu na petak, u osnovnim školama je 10 pozitivnih učenika više i tri pozitivna zaposlenika više, te 33 učenika u samoizolaciji više. U srednjim školama je devet pozitivnih učenika više, jedan pozitivan zaposlenik više, te deset učenika u samoizolaciji više.