U bolnicama Karlovačke županije na današnji dan je hospitalizirano 135 covid pozitivnih pacijenata

U Karlovačkoj županiji 13 novopozitivnih, preminule dvije osobe

VIŠE IZ RUBRIKE

  U Karlovačkoj županiji u posljednja 24 sata imamo ukupno 13  novih slučaja zaraze virusom SARS-C.

  Od toga su evidentirana tri nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2 (PCR), s  područja grada Karlovca.

  Testiranjem brzim antigenskim testom u navedenom razdoblju u županiji je evidentirano 10 pozitivnih osoba, od toga iz Karlovca sedam osoba, iz Duge Rese dvije i iz Vojnića jedna osoba.

  Ukupno je do sada u Karlovačkoj županiji od covid-19 oboljelo 7.075 osoba ( 5.959-PCR testiranje, 1.117- antigensko testiranje).

  U bolnicama Karlovačke županije na današnji dan je hospitalizirano 135 covid pozitivnih pacijenata i to u Ogulinu 37, Dugoj Resi 44 i u Karlovcu 54 osoba. U posljednja 24 sata novoprimljene su tri osobe u OB Karlovac, na respiratoru se u OB Karlovac nalaze tri pozitivne osobe. U protekla 24 sata jedna je osoba otpuštena sa bolničkog liječenja iz OB Karlovac. Od početka pandemije iz bolnica Karlovačke županije je otpušteno ukupno 460 osoba, od čega 153 iz ogulinske, 15 iz dugoreške i 292 iz OB Karlovac. U posljednja 24 sata preminule su dvije osobe, jedna u Ogulinu i jedna u Karlovcu, a od početka pandemije preminulo je ukupno 227 osoba u bolnicama.

  U samoizolaciji se u bolnicama Karlovačke županije nalazi pet liječnika, 33 medicinskih sestara/tehničara, četiri ostalih zdravstvenih djelatnika i 18 nezdravstvenih djelatnika .

  U samoizolaciji se nalazi 241 osoba. Zabilježeno je jedno kršenje mjere samoizolacije.