Županijski SDP-ovci pozvali birače da u drugom krugu glasaju za Zorana Milanovića

VIŠE IZ RUBRIKE

  Izađite u nedjelju 05. siječnja na drugi krug predsjedničkih izbora u što većem broju i glasajte za SDP-ovog kandidata Zorana Milanovića, poručili su na današnjoj konferenciji za novinare saborski zastupnik te stranke Damir Mateljan, te predsjednici županijskog i gradskog SDP-a, Ivan Vuković i Dario Janković.

  -Ovi izbori važni su ne zato što je na njima naš kandidat Zoran Milanović, ne zovemo građane da glasaju za njega zato što je kandidat SDP-a, nego zato što je bolji kandidat za mjesto predsjednika Republike Hrvatske nego Kolinda Grabar-Kitarović. Milanović je kompetentniji, elokventniji i po svim kriterijima je čovjek, osoba koja mjesto predsjednika Republike Hrvatske može obnašati bolje nego što je to do sada radila predsjednica Grabar-Kitarović, istaknuo je između ostalog Damir Mateljan.

  Ivan Vuković rekao je kako Grabar-Kitarović ima mana koje nisu na ponos funkciji predsjednice, od njezinog odlaska s mjesta veleposlanice iz SAD-a u NATO, do šatoraša, druženja s gradonačelnikom Bandićem i „probeogradskog“ i „mađaronskog“ ponašanja. Također je iznio razloge zbog kojih bi glas trebalo dati Milanoviću.

  -Glas za Zorana Milanovića je glas protiv načina kako se vodi Karlovačka županija i grad Karlovac. To je glas za razum, to je glas  za prosperitet i za normalno sutra gdje ćemo svi na neki način biti ravnopravni i jednaki, naglasio je između ostalog Vuković.

  Dario Janković zahvalio je svim glasačima koji su izašli u prvom krugu izbora i dali glas Milanoviću pozvao ih da se u što većem broju odazovu i na drugi krug izbora.

  -Izađite na izbore ne dopustite da se odlučuje bez vas. Pobjeda na izborima nije kraj priče, to je tek početak normalnog života Hrvatske. Pozivam sve vas koji želite biti dio dobre zajednice različitih, ali jednakih ljudi u Hrvatskoj da ovu nedjelju svoj glas date Zoranu Milanoviću. Krajnje je vrijeme za promjene, za civilizirani mir, za toleranciju i normalne i iskrene odnose među ljudima, poručio je Janković. (sl)