Nagradu osvojili na Konferenciji o održavanju groblja i pogrebničkim uslugama

Zelenilu nagrada za valorizaciju kulturne baštine na grobljima

VIŠE IZ RUBRIKE

    Predstavnici tvrtke Zelenilo predvođeni direktorom Tomislavom Vukelićem sudjelovali su početkom ovog tjedna na Konferenciji o održavanju groblja i pogrebničkim uslugama koja se održala u Zadru, a na kojoj su osvojili nagradu za valorizaciju kulturne baštine na grobljima.

    -Ovo priznanje još jedna je potvrda da smo na dobrom putu, budući da  posebnu pažnju poklanjamo kulturnoj baštini na našim grobljima, posebice na Katoličkom groblju Dubovac koje je član Asocijacije znamenitih groblja Europe. Karlovačka groblja stavljaju Karlovac na širu kartu poznatosti i prepoznatljivosti, a to je obaveza da se još više trudimo s ciljem približavanja naše bogate povijesti široj javnosti, poručio je nakon preuzimanja priznanja Tomislav Vukelić, direktor tvrtke Zelenilo.

    Inače ova specijalizirana konferencija okupila je predstavnike nadležnih institucija, komunalnih tvrtki, davatelje pogrebnih usluga, jedinice lokalne samouprave, dobavljače opreme, akademske stručnjake i sve ostale uključene u očuvanje kulturne baštine i promociju ove djelatnosti iz Hrvatske i zemalja jugoistočne Europe.