Valamar predstavlja atraktivan program stipendiranja u turističko i ugostiteljskim školama

Valamar posjetio Trgovačko – ugostiteljsku školu Karlovac

VIŠE IZ RUBRIKE

  Valamarov tim ljudskih potencijala posjetio je Trgovačko – ugostiteljsku školu Karlovac gdje je učenicima održao prezentacije o atraktivnom programu stipendiranja u Valamaru.

  Zahvaljujući dobroj organizaciji škole došlo je do velikog odaziva učenika i roditelja, čak njih 58 kojima je Valamarov tim na čelu s voditeljicom odjela ljudskih potencijala Valamara, Nevenom Tolanov predstavio prednosti odrađivanja prakse kod vodećeg poslodavca u turizmu u Hrvatskoj. Održane prezentacije rezultirale su velikim interesom i velikim brojem pitanja učenika i njihovih roditelja, a  vezano uz daljnje usavršavanje i prilike u razvoju karijere u Valamaru.

  -Kampanjom Valamar Riviere školama diljem Hrvatske se prezentira Valamarov program stipendiranja. Zahvaljujemo se Trgovačko – ugostiteljskoj školi Karlovac kao i ostalim školama koje smo posjetili i koje su nam otvorile svoja vrata te svojom susretljivošću omogućile kvalitetnu promociju ugostiteljsko – turističkih zanimanja što je i našoj kompaniji iznimno važan cilj. Osim toga, na ovaj način učenici se ohrabruju za ustrajanje u odabiru struke i karijere koja ima budućnost u turizmu. Želim naglasiti kako Valamar Riviera dugoročno planira i razvija svoj stručni kadar koji će moći preuzeti specijalističke i voditeljske pozicije u brendiranim objektima visoke kvalitete i izvrsne usluge, rekla je voditeljica razvoja ljudskih potencijala Valamara, Nevena Tolanov.

  Valamar Riviera učenicima turističko- ugostiteljskih zanimanja kuhar, konobar, slastičar i turističko-hotelijerski komercijalist u cijeloj Hrvatskoj donosi atraktivan program stipendiranja u vrijednosti od 1.200 kuna mjesečno tijekom školske godine, u trajanju od 10 mjeseci sve do završetka školovanja.

  Stipendiranje učenika Valamar osigurava kroz partnersku suradnju s Ministarstvom turizma, a u školskoj godini 2018./2019. u program stipendija bit će uključeno sveukupno 400 učenika. Obveza svih stipendista jest da tijekom stipendiranja redovito pohađaju nastavu, upišu godinu i uredno maturiraju. U jednoj od atraktivnih Valamarovih destinacija od Istre i Kvarnera do Dubrovnika, učenici imaju priliku odraditi kvalitetnu praksu, a po završetku školovanja osigurano im je prvo zaposlenje kod vodećeg poslodavca u turizmu u Hrvatskoj. Valamar svojim stipendistima koji dolaze iz drugih destinacija osigurava smještaj i prehranu na teret poslodavca.

  Valamar je najveći stipenditor u turizmu u Hrvatskoj, a u visokoj sezoni u svojim hotelima i ljetovalištima i kamping ljetovalištima od Istre i Kvarnera do Dubrovnika zapošljava 6.600 djelatnika.

  Svi učenici koje zanima stipendija u Valamaru mogu se prijaviti i putem online aplikacije:

  valamar-riviera.com/stipendije.