Uz prijetnju hladnim oružjem ženi otuđio torbu

Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola i prije stjecanja prava na upravljanje

VIŠE IZ RUBRIKE

    U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela i šest prometnih nesreća od kojih je jedna s lako ozlijeđenom osobom i pet s materijalnom štetom. Glasnogovornica Andreja Lenard izdvojila je sljedeće.

    Sinoć je nepoznati maskirani počinitelj u gradskoj četvrti Zvijezda u Karlovcu prišao 44-godišnjakinji te joj uz prijetnju hladnim oružjem otuđio torbu i novčanik s novcem i dokumentima. Materijalna šteta veća je od 1000 kuna.

    U razdoblju od 29. svibnja do 24. rujna nepoznati počinitelj provalio je u dva poslovna prostora u gradskoj četvrti Banija u Karlovcu od kuda je otuđio aluminijske radijatore i sanitarije. Ukupna materijalna šteta je veća od 29.000 kuna.

    Sinoć su policijski službenici u mjestu Skradnik prilikom kontrole prometa utvrdili da osobnim automobilom riječkih registarskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 2,05 g/kg upravlja 28-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebnu prostoriju policije te će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog.