Miroslav Škoro otkazao zbog bolesti

Umjesto Miroslava Škore na Danima piva nastupit će Tamburaški sastav Begini

VIŠE IZ RUBRIKE

  Tamburaški sastav Begini nastupit će sutra umjesto Miroslava Škore, objavljeno je to na službenoj facebook stranici Dana piva.

  Iako je na Danima piva trebao nastupiti u utorak 04. rujna, brojni obožavatelji Miroslava Škore ostali su razočarani jer je ovaj poznati glazbenik zbog problema sa srcem i krvnim žilama završio u bolnici.

  Premda je sve prošlo u redu i zdravstveno mu je stanje stabilno, liječnici će ga još neko vrijeme ostaviti na promatranju u bolnici. O zdravstvenim problemima Miroslav Škoro je obožavatelje obavijestio preko svoje službene stranice na Facebooku.

  ‘Dragi moji prijatelji,

  Imam dobru i lošu vijest… Loša je da su moje srce i žile malo popustili, dobra je da ćemo još puno pjesama zajedno otpjevati. Stanje je sad stabilno, liječnici i sestre su jako dobri prema meni, pa sam odlučio još nekoliko dana ostati s njima.

  To je razlog zbog kojeg ću morati odgoditi nekoliko koncerata. Moje duboke isprike zbog toga, ali nastavljamo još jače čim mi kažu da smijem… Svima vam šaljem puno pozdrava iz bolnice’, napisao je Škoro.