Studenti koji su kod privatnih stanodavaca mogu dobiti subvenciju

U tijeku natječaj za slobodna mjesta u Studentskom domu

VIŠE IZ RUBRIKE

    Studentski centar Karlovac raspisao je jesenski Natječaj za primanje redovitih studenata u Studentski dom Karlovac te za subvencioniranje smještaja studenata smještenih kod privatnih stanodavaca u Karlovcu u akademskoj godini 2018./2019.

    U Studentskom domu preostala su svega dva mjesta, a još je na raspolaganju 35 subvencija za smještaj kod privatnih stanodavaca.

    Na natječaj se mogu prijaviti redoviti studenti, državljani Republike Hrvatske i državljani EU-a s prijavljenim boravkom u RH koji imaju odobren status stranca na stalnom boravku u RH, koji studiraju u Karlovcu te kandidati koji upisuju redoviti studij u jesenskom roku.

    Rok za prijavu na natječaj je 14. rujan 2018. godine. Prijave se dostavljaju isključivo poštom, uz uvjet da je prijava s propisanom dokumentacijom upućena poštom preporučeno ili predana ovlaštenom pružatelju poštanskih usluga. Dan predaje pošti, odnosno ovlaštenom pružatelju poštanskih usluga smatra se danom predaje Studentskom centru Karlovac.

    Rezultati natječaja biti će objavljeni najkasnije do 25. rujna 2018. godine na oglasnoj ploči Studentskog centra te na internetu na adresi www.scka.hr.