U Hostelu Karlovac u Selcu ljeto traje i dalje

U Selcu prvi tjedan jesenske škole u prirodi uspješno se privodi kraju

VIŠE IZ RUBRIKE

    Iako većina njihovih vršnjaka već cijeli tjedan sjedi u školskim klupama, učenici četvrtih razreda osnovnih škola Draganić, Ivan Goran Kovačić iz Duge Rese i Banija imali su posebnu "privilegiju" i danas  su završili sa popularnom terenskom nastavom poznatom pod imenom Škola u prirodi koja se održala u omiljenom karlovačkom hostelu Selce. Za razliku od njih učenici Osnovne škole Dragojla Jarnević danas imaju svoj posljednji dan i sutra se vraćaju kući. Svi polaznici uistinu su uživali u prednostima terenske nastave, a i vremenske prilike išle su im na ruke tako da se u potpunosti ispunio zacrtani plan. Naravno najviše se uživalo u kupanju i sunčanju jer temperatura mora još uvijek je 25 stupnjeva, a zadnja večer tradicionalno je bila rezervirana za različita sportska natjecanja. Nekima se najviše dopala hrana, drugima vožnja brodom, a većini je u Selcu sve super. Selce je jednostavno zakon tvrde učenici škole s Banije.

    Bablje ljeto ide na ruku vrijednim domaćinima čiji je booking za rujan prebacio njihova očekivanja. Tako uz Školu u prirodi koja će se nastaviti i slijedećeg tjedna dolaskom školaraca iz Ozlja, u hostelu trenutno borave i štićenici karlovačkog Centra za odgoj i obrazovanje djece i mladeži, a danas su im se pridružili članovi Sportsko-rekreacijskog kluba "Pedala laganini", koji dolaze ovdje redovno svake jeseni, kao i veterani Nogometnog kluba "Ilovac".

    -Veselimo se svakom gostu i svakom danu kojim se produžuje sezona, a posebno nam je drago kada možemo ugostiti naše Karlovčane, rekao je direktor Dario Smojver.