Ogulin se ponovno plavi

U HDZ-u zadovoljni - Karlovačka županija i dalje utvrda HDZ-a

VIŠE IZ RUBRIKE

Dobar rezultat!

U HDZ-u zadovoljni izlaznim anketama.

-Zahvaljujem svim biračima, posebno onima koji su svoje povjerenje dali HDZ-u i partnerima. Građani su opet pokazali da vjeruju HDZ-u i Andreju Plenkoviću koji će sastaviti Vladu u trećem mandatu. Bili smo dio sedme izborne jedinice, vrlo zahtjevne teritorijalno, ali lista je bila pobjednička s našim nositeljem, ministrom hrvatskih branitelja i generalom Tomom Medvedom. Ponosna sam što sam na čelu ovako dobre i kvalitetne organizacije koja uvijek ima dobre rezultate i povjerenje građana, zadovoljna je predsjednica Županijske organizacije HDZ-a Karlovačke županije Nada Murganić.

Treća na listi, županica Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin također je zahvalila svim biračima, posebno onima koji su dali povjerenje HDZ-u.

-Zadovoljni smo izlaznim anketama, a posebno bih izdvojila Ogulin koji se ponovno plavi. Velika čestitka našoj Anđelki Salopek koja se trudila da Ogulin postane plave boje.

Jedanaesti na listi gradonačelnik Damir Mandić također se zahvalio svima koji su iskoristili priliku i izašli na birališta, a posebno onima koji su podržali listu broj sedam, posebno Tomu Medveda.

-Ovi rezultati su potvrdili da sve ono što je Vlada na čelu s Andrejom Plenkovićem radila prepoznato kod građana. Što se tiče Karlovca moram reći da sam očekivao dobre rezultate. Zaključno, Vlada Republike Hrvatske će ubuduće, baš kao što je i do sada brinula o svima, bez obzira koga su podržali na izborima. Jer HDZ brine - o cijeloj Hrvatskoj.