1. Rasti Summit ključ za otvaranje maksimalnih djetetovih potencijala

U Aquatici se okupili roditelji, odgajatelji, stručnjaci i djeca

VIŠE IZ RUBRIKE

    U prepunoj kongresnoj dvorani Aquatike danas se održava 1. Rasti Summit - ključ za otvaranje maksimalnih djetetovih potencijala, kojeg po prvi put u Hrvatskoj organizira SenzoGYM. Organizatorica manifestacije Ivana Štedul pojasnila je o čemu se radi.

    -Prvi Rasti Summit je jedina manifestacija u Hrvatskoj, koja na jednom mjestu obuhvaća stručnjake iz odgojno-obrazovnog i zdravstvenog područja. Nama je zapravo cilj edukacija i roditelja i odgajatelja i ostalih stručnjaka, koji rade s djecom profesionalno ili privatno. Isto tako, meni je zadovoljstvo što sam upravo ja organizator ovog 1. Rasti Summita i jako mi je drago što je došlo puno ljudi, kazala je organizatorica Ivana Štedul.

    Manifestaciju su proglasila otvorenom djeca, uz burni pljesak odraslih. Štedul je istaknula da se već razmišlja i o novim Rasti Summit-ima.

    -Mi imao planove za sljedeća tri Rasti Summita, koji će se održavati u više dana. Nama je zaista cilj da on ostane u Karlovcu i nadam se da će to biti moguće. Ovaj 1. Rasti Summit zaista je pun pogodak, rekla je Ivana Štedul.

    Teme su doista raznolike i obuhvaćaju razvoj djece od samog rođenja pa sve do eventualnih problema koji se pojavljuju kad dijete krene u školu. U prostoru Aquatike odvijat će se bogat program cjelodnevnih radionica za djecu, a završit će s predstavljanjem slikovnice za bebe i jednom predstavom. U ime Karlovačke županije sve prisutne pozdravila je županijska pročelnica za školstvo Marija Medić.