Radionice su namijenjene mladima od 15 do 30 godina

Tri nove radionice u Centru za mlade Grabrik

VIŠE IZ RUBRIKE

    Otvorene su prijave za tri nove besplatne radionice u organizaciji udruge „Carpe Diem“ koje su namijenjene mladim osobama od 15 do 30 godina.

    -Prva od njih je „Kako organizirati kulturno događanje?“. Polaznici ove radionice koja će se održati 27. listopada s početkom u 10 sati, steći praktična znanja u području planiranja, organizacije i provedbe kulturnih događanja na konkretnom primjeru u lokalnoj sredini. Također, naučit će kada i gdje je najbolje napraviti događanje, koje su razlike kod organizacije komercijalnih i nezavisnih događanja, kako stvoriti publiku, promovirati događanja, objasnila je predsjednica udruge Carpe Diem, Aleksandra Podrebarac.

    Iduće dvije radionice održat će se 28. listopada. Od 15 sati na rasporedu je Radionica audio produkcije gdje će zainteresirani naučiti kako editirati, miksati i u samom finalu masterirati audio materijal. Usvojit će sve potrebne tehnike i znanje koje će moći primijeniti u bilo kojem glazbenom pravcu ili glazbenom projektu. Radionica digitalnog marketinga počinje u 10 sati , a polaznicima će omogućiti efikasnije korištenje društvenih mreža, web stranica i pretraživača u svrhu kvalitetnije promocije proizvoda, usluga te kreiranja brendova za sebe i/ili klijente.

    Kroz ova susreta polaznici će sudjelovati u teorijskom i praktičnom dijelu edukacije gdje će na jednostavan i primjenjiv način kreirati sadržaj idealan za promidžbu u digitalnom svijetu. Sve će se radionice održavati u prostoru Centra za mlade Grabrik, a s obzirom na to da je broj polaznika ograničen, prijave se primaju do 25. listopada.

    Ove se radionice organiziraju se u sklopu projekta „Klub mladih – Centar za mlade Grabrik“ kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.