Prvi Karlovački

Tomislav Boljar: Nastavljamo kadi smo stali

Autor: Miloš Milovanović

18.05.2021

Izbori

Prva stvar bit će potvrda svih trogodišnjih razvojnih planova sa svim gradskim tvrtkama i ustanovama, a jedan od poteza bit će i malo preslagivanje gradske uprave

Tomislav Boljar, HSS-ov kandidat u nedjelju je u prvom krugu lokalnih izbora osvojio novi gradonačelnički mandat u Dugoj Resi, sa 66,18 posto osvojenih glasova birača. Uspjeh je postigla i HSS-ova lista za dugoreško vijeće koja je osvojila 9 mandata, od ukupno 15 koliko ih ima prema posljednjim zakonskim izmjenama.

Najprije se zahvaljujem svim ljudima koji su izašli na izbore jer oni su zbilja bitni, a posebno se zahvaljujem svima onima koji su svoj glas poklonili meni odnosno mojoj izuzetno dobroj ekipi. Lista za Gradsko vijeće je osvojila devet mandata što je izuzetno bitno, a radi se o vrlo kvalitetnim ljudima. Drugi dan je nakon izbora i za nas su oni gotovi; moto nam je bio da ćemo nastaviti kadi smo stali. Sada nastavljamo kadi smo stali. Sve ono negativno što se događa kod svakih izbora treba se zaboraviti i sve strane koje su ušle u Vijeće i koje će participirati u njegovu radu, trebaju zajedno razgovarati oko dobrih stvari, a sve loše ostaviti iza nas. Situacija je sve drugo, samo ne ružičasta, i treba je iskoristiti za boljitak grada, izjavio je Boljar.

Novi – stari gradonačelnik Duge Rese je odgovarajući na pitanje o prvim koracima koje će napraviti rekao:

Nastavljamo sa svime onim što smo obećali. Građanima smo iskreno i odgovorno tvrdili, nismo pretjerivali. Bili smo konkretni, iskreni i sve ono što smo rekli tada smo već počeli raditi i to ćemo nastaviti. Prva stvar bit će potvrda svih trogodišnjih razvojnih planova sa svim gradskim tvrtkama i ustanovama, a jedan od poteza bit će i malo preslagivanje gradske uprave, poručio je Boljar.