Osumnjičeni za krađu bakrenog kabela

Teška krađa na području Ozlja

VIŠE IZ RUBRIKE

    U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva     kaznena djela i tri prometne nesreće od kojih su dvije s lako ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom. policijska službenica za odnose s javnošću Senka Staroveški izdvojila je sljedeće.

    Jučer je u Policijskoj postaji Ozalj zaprimljena prijava 57-godišnjaka da je u razdoblju od 15. srpnja do 19. rujna nepoznati počinitelj provalio u prostor proizvodne hale trgovačkog društva na području Ozlja te otuđio setove alata za proizvodnju pribora za jelo i drugo. Materijalna šteta veća je od 379.000 kuna.

    Policijski službenici Policijske postaje Ogulin dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije osobe stare 51 i 36 godina te jednom maloljetnom osobom. Naime, njih se sumnjiči da su u razdoblju od 4. do 10. rujna na željezničkoj pruzi u blizini mjesta Plaški posjekli i otuđili bakreni kabel u vrijednosti većoj od 39.000 kuna. Protiv osumnjičenih nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava.