Revija, nagradne igre, tečaj plesa, besplatna fotografiranja

Sve za najvažniji dan u životu pronađite na Sajmu vjenčanja Karlovačke županije

VIŠE IZ RUBRIKE

  Sezona vjenčanja još traje, a pripreme za iduću godinu već su u tijeku. Planiranje vjenčanja je vrijeme u kojem ćete definitivno uživati, ali i vrijeme koje će vam zadati glavobolju. Kako isplanirati i organizirati vjenčanje saznat ćete ako posjetite Sajam vjenčanja Karlovačke županije koje će ovoga vikenda, točnije 20. i 21. listopada biti održano u Sportskoj dvorani Ekonomsko-turističke škole u Karlovcu.

  Svečano otvorenje zakazano je za subotu u 10 sati uz koncert Chorus Carolostadiena, a u nastavku programa besplatno se fotografirajte, zaigrajte brojne nagradne igre i uživajte u veseloj svirci uz tamburaše.

  Što obući za veliki dan možete pogledati na modnoj reviji od 17:30 sati, a prvi dan završit će proslavom 10. rođendana Sajma uz tamburaški sastav Skitnice u Porter¨s pubu.

  Nedjeljno prijepodne rezervirano je za brojna nagradna natjecanja i uljepšavanja, dok će se brojni mladenci u poslijepodnevnim satima moći okušati u plesnim vještinama.

  Ako ste dovoljno odvažni mladenci možete se okušati i u nagradnoj igri „Uhvati buket“ i „Uhvati podvezicu“, a glavna nagrada je catering u vrijednosti tri tisuće kuna.

  Od 18:15 sati najavljeno je izvlačenje dobitnika glavne nagrade koja uključuje snimanje vjenčanja i kratki film, a u 20 sati predviđeno i službeno zatvaranje još jednog Sajma vjenčanja Karlovačke županije.

  Detaljan program u prilogu!