Evidentirano osam kaznenih djela

Šumska krađa na području Slunjske Selnice

VIŠE IZ RUBRIKE

    U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je osam kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Karlovcu i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Policijska službenica za odnose s javnošću Senka Staroveški izdvojila je sljedeće.

    Jučer u poslijepodnevnim satima u kuću u gradskoj četvrti Gaza u Karlovcu, vlasništvo 87-godišnjakinje došao je nepoznati muškarac i predstavio se kao djelatnik Elektre. Tom prilikom iskoristio je bespomoćnost i nepažnju 87-godišnjakinje te joj iz novčanika otuđio novac.

    U razdoblju od 23. rujna do 23. listopada nepoznati počinitelj je u šumi na području Slunjske Selnice, posjekao i djelomično otuđio stabla hrasta, vlasništvo trgovačkog društva. Materijalna šteta veća je od 59.000 kuna.

    U razdoblju od 23. do 24. listopada nepoznati počinitelj je iz nezaključanog gospodarskog objekta na području Skradnika, vlasništvo 59-godišnjakinje otuđio dva prozora, dvokrilna vrata i stroj za čišćenje snijega. Materijalna šteta veća je od 12.000 kuna.