Prvi Karlovački

Što te žulja? Tema: Program Trend TV-a

Autor: Leo Stakovic

09.01.2020

Što te žulja?

"Što te žulja?" emisija je koja sluša probleme građana i pokušava ih riješiti. Svakog utorka i četvrtka od 10:15 sati slušaj na 90,1

Vi pitate, mi tražimo odgovore u emisiji ŠTO TE ŽULJA? na Prvom karlovačkom

Pitanje:

Ja bih nešto htjela pitati, odnosno upozoriti. Naš televizijski dnevnik, koji vodi Trend TV. Zašto u tom dnevniku imamo Zagrebačku županiju, svaki puta redovno imamo vijesti i obavijesti o zagrebačkoj županiji. Pa zar nema u našoj županiji dovoljno tema i sadržaja nego mi moramo svaki puta slušati o zagrebačkoj, pa to nas uopće ne zanima. Sad ću vam reći jedan primjer od petka. Dobili smo potpuno iscrpan izvještaj kada će i kako raditi škole i kako će nadoknađivati propuštene dane – Zagrebačke županije, o Karlovačkoj ni cvrc. Meni to strašno smeta, naša županija je jako velika, mi imamo svakakvih tema za opisati, što nas zanima Zagrebačka.

Odgovor glavne urednice Trend TV-a, Ane Kordić:

Sukladno potpisanim Ugovorima koje imamo sa Zagrebačkom, Sisačko moslavačkom i Karlovačkom županijom tako pratimo i događanja na tim područjima. Nadalje, manje je poznato da naše koncesijsko područje pokriva čitavu Zagrebačku županiju, dok ne i cijelu Karlovačku županiju. Tu za primjer navodnim ogulinsko područje te šire područje grada Slunja. Nažalost, to nije naša odluka već odluka Agencije za elektroničke medije te Odašiljača i veza. Također, valja istaknuti da smo privatni medij te nam je u interesu da surađujemo sa što više jedinica lokalne i regionalne samouprave (županija, gradova i općina) iz financijskih razloga. Nastavit ćemo i dalje pratiti događanja u nama susjednim županijama, a Vama hvala što ste postavili to pitanje. Nadam se da smo Vam uspjeli odgovoriti.