"Što te žulja?" emisija je koja sluša probleme građana i pokušava ih riješiti. Svakog utorka i četvrtka od 10:15 sati slušaj na 90,1

Što je sa pristupnom cestom željezničke stanice Mrzlo polje?

VIŠE IZ RUBRIKE

    Vi pitate, mi tražimo odgovore u emisiji ŠTO TE ŽULJA? na Prvom karlovačkom

    Pitanje:

    Zanima me pristupna cesta za željezničku stanicu Mrzlo polje od strane Duge rese. Zvao sam već više puta, a čuo sam već da i drugi ljudi traže rješenje te situacije. Naime cesta još uvijek nije uređena, a nema ni svjetla, u mraku je. Druga stvar je vezana uz željeznicu - kad će se urediti taj isti peron, prilazni odnosno pristupni, za ulaz u vlak. Vlak se zna nagnuti na drugu stranu i vrata nekad znaju biti u visini i do 70, 80 cm, da se iz vlaka mora dolje skočiti, a to je teško, osobito za starije.

    Odgovor Grada Karlovca:

    Radi se o makadamskoj nerazvrstanoj cesti Grada Karlovca koja je u redovnom sustavu održavanja pa je tako ove godine i sanirana u ožujku. Nadležne službe za održavanje cesta će izaći na teren te nakon utvrđivanja eventualnih problema, sanirati cestu. U ovome trenutno ne možemo reći kada će se realizirati asfaltiranje navedene prometnice, ali svakako predlažemo da se slušatelj obrati nadležnom vijeću gradske četvrti kako bi se navedena prometnica stavila u prioritete.