Prvi Karlovački

Stjepan Mikulandrić predao potpise za kandidaturu za župana i listu za Županijsku skupštinu

Autor: Miloš Milovanović

28.04.2021

Izbori

Rad i organizacija posla, osnovna mu je poruka biračima

SDP-ov kandidat za župana Karlovačke županije Stjepan Mikulandrić i kandidatkinja za njegovu zamjenicu Ivana Salopek Šumonja  danas su predavanjem prikupljenih potpisa Županijskom izbornom povjerenstvu  potvrdili svoje kandidature. Ujedno su predali i listu kandidata za Županijsku skupštinu. U ime koalicijskog partnera, HSS-a prisustvovao je Tomislav Boljar.

Imamo dovoljno potpisa tako da vjerujem da će izborno povjerenstvo moći objaviti našu kandidaturu kao valjanu. Listu smo formirali tako da su nam zastupljeni svi gradovi i za razliku od dosadašnjih godina, na listi je puno više mlađih kandidata. Na listi imamo 16 žena, izjavio je Mikulandrić i nastavio.

Izborna kampanja u sljedeća dva tjedna puno će ovisiti o epidemiološkim mjerama. Planiramo s našim kandidatima obići teren, koliko je to maksimalno moguće. Ako to pak ne bude moguće, onda ćemo morati pojedinačno raditi kampanju onako kako to budu dopuštali uvjeti. Osnovna poruka biračima je – rad i organizacija posla. Ovoj županiji to je nasušno potrebno, poručio je.

Inače, HSS je na listi za Županijsku skupštinu dobio deveto mjesto, a kandidat je Zdenko Moćnik.