Nogometaši "Karlovca 1919" dočekuju momčad "Gradića"

Sportski vikend

VIŠE IZ RUBRIKE

  Nogometaši "Karlovca 1919" dočekuju u subotu na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" u četrnaestom kolu Četvrte nogometne lige Središte Zagreb momčad "Gradića". Susret počinje u 13 sati i 30 minuta.

  Stolnotenisačice dugoreškog "Aquaestila" gostuju u nedjelju u Zagrebu u sedmom kolu Superlige za žene kod ekipe "Dr. Časla". Susret počinje u 18 sati.

  Rukometaši "Karlovca" gostuju u nedjelju u Solinu u osmom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug za muške momčad "Solina". Utakmica počinje u 20 sati.

  Ženska ekipa Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac gostuje u subotu u Ivanić Gradu u osmom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene kod ekipe "Ivanića". Susret počinje u 18 sati.

  Odbojkašice "Karlovca" gostuju u nedjelju u Zagrebu u sedmom kolu Prve B hrvatske odbojkaške lige za žene kod ekipe "Don Bosca". Susret počinje u 20 sati.

  Rukometni klub "Dubovac - Gaza" gostuje u subotu u Rijeci u sedmom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za muške kod momčadi "Kozale 2". Susret počinje u 18 sati. Rukometaši "Karlovca 2" slobodni su u ovom kolu.

  Košarkaški klub "Šanac Karlovac" gostuje u subotu u Kastvu u petom kolu Druge košarkaške muške lige zapad kod momčadi "Kastva". Utakmica počinje u 17 sati.

  U subotu i nedjelju igraju se utakmice četrnaestog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. U subotu od 13 sati i 30 minuta sastaju se "Slunj" - "Croatia 78", u nedjelju od 10 sati "Ilovac" - "Dobra" Sveti Petar, od 12 sati i 30 minuta "Draganić" - "Zrinski Ozalj", a od 13 sati "Korana" - "Duga Resa 1929" i "Ogulin" - "Vojnić 95". U subotu i nedjelju igraju se susreti trinaestog kola Druge županijske nogometne lige. U subotu od 13 sati i 30 minuta igraju "Vatrogasac" - "Dobra" Novigrad, u nedjelju od 10 sati i 30 minuta "Krnjak Barilović" - "Mrežnica", a od 13 sati "Oštarije" - "Šišljavić", "VOŠK" - "Cetingrad", "Petrova gora" - "Frankopan", "Mladost" Zagorje - "Kupa" i "Mladost" Rečica - "Vrlovka".

  U subotu i nedjelju klubovi s područja Kuglačkog saveza Karlovačke županije igraju prvenstvene susrete sedmog kola. U sedmom kolu Prve B kuglačke lige jug igrači "Kleka" iz Ogulina dočekuju u subotu od 17 sati momčad "Bojovnika" iz Trilja. U sedmom kolu Druge hrvatske kuglačke lige zapad za žene u nedjelju od 13 sati kuglačice "Kupe" iz Ozlja dočekuju na ekipu "Karlovca". Kuglačice "Ogulina" dočekuju u nedjelju od 14 sati ekipu "Vrbovskog". Ovaj vikend igraju se susreti sedmog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške. U subotu od 13 sati i 30 minuta ogulinski "Policajac" dočekuje "Koranu" iz Slunja. Karlovački "Željezničar" dočekuje u subotu od 14 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" momčad "Obrtnika" iz Ogulina. Kuglači "Mostanja 1949" dočekuju u subotu od 17 sati i 30 minuta na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" momčad "Karlovca". Kuglači "Stare hiže" gostuju u nedjelju od 11 sati u Otočcu kod "Velebita 2". "Kupa" iz Ozlja dočekuje u nedjelju od 17 sati na kuglani u Ozlju ekipu "Goranina" iz Delnica.