Završnica kvalifikacijskog turnira za UEFA Europsko prvenstvo u futsalu za žene

Sportski vikend

VIŠE IZ RUBRIKE

    Hrvatski nogometni savez i Nogometni savez Karlovačke županije organiziraju ovaj tjedan u Sportskoj dvorani na Rakovcu kvalifikacijski turnir za UEFA Europsko prvenstvo u futsalu za žene. Nastupaju reprezentacije Rusije, Švedske, Slovenije i Hrvatske. Završnica turnira igra se u subotu, a sastaju se od 16 sati i 30 minuta Slovenija – Švedska i od 19 sati Hrvatska – Rusija. Hrvatskoj je dovoljan bod u susretu s Rusijom, da bi osvojila prvo mjesto na turniru i osigurala odlazak na Europsko prvenstvo u futsalu.

    Nogometaši "Karlovca" dočekuju u nedjelju na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" u petom kolu Četvrte nogometne lige Središte Zagreb momčad "Zeline" iz Svetog Ivana Zeline. Susret počinje u 16 sati i 30 minuta.

    U nedjelju se igraju utakmice petog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 17 sati sastaju se "Zrinski Ozalj" - "Draganić", "Duga Resa 1929" - "Korana", "Vojnić 95" - "Ogulin", "Dobra" Sveti Petar - "Ilovac" i "Croatia 78" - "Slunj". U nedjelju se igraju susreti četvrtog kola Druge županijske nogometne lige. Od 13 sati i 30 minuta igraju "Šišljavić" - "VOŠK", "Petrova gora" - "Krnjak Barilović" i "Mladost" Zagorje - "Oštarije", a od 17 sati "Mladost" Rečica - "Mrežnica", "Vatrogasac" - "Cetingrad", "Dobra" Novigrad - "Frankopan" i "Vrlovka" - "Kupa".