Nogometaši "Karlovca 1919" gostuju u nedjelju u Zaboku kod "Mladosti"

Sportski vikend

VIŠE IZ RUBRIKE

    Ženska ekipa Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac igra u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu pripremnu utakmicu sa "Slogom" iz Svete Nedelje. Susret počinje u 16 sati i 30 minuta.

    Nogometaši "Karlovca 1919" gostuju u nedjelju u Zaboku u šestom kolu Četvrte nogometne lige Središte Zagreb kod momčadi "Mladosti". Utakmica počinje u deset sati.

    U nedjelju se igraju utakmice šestog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 10 sati sastaju se "Ilovac" - "Croatia 78", a od 16 sati i 30 minuta "Draganić" - "Slunj", "Ogulin" - "Dobra" Sveti Petar, "Korana" - "Vojnić 95" i "Zrinski Ozalj" - "Duga Resa 1929". U nedjelju se igraju susreti petog kola Druge županijske nogometne lige. Od 13 sati igraju "Frankopan" - "Vrlovka" i "Krnjak Barilović" - "Mladost" Zagorje, a od 16 sati i 30 minuta "Kupa" - "Šišljavić", "Cetingrad" - "Dobra" Novigrad, "Mrežnica" - "Vatrogasac", "Oštarije" - "Mladost" Rečica i "VOŠK" - "Petrova gora".

    Kadetkinje Ženskog nogometnog kluba "4 rijeke" dočekuju u subotu u drugom kolu Hrvatske nogometne lige ženske mladeži centar – sjever na stadionu u Dugoj Resi ekipu Nogometne škole "Međimurje" iz Čakovca. Susret počinje u 16 sati.