Stolnotenisačice "Aquaestila" igraju u dva dana tri susreta

Sportski vikend

VIŠE IZ RUBRIKE

  Stolnotenisačice "Aquaestila" igraju ovaj vikend tri susreta Superlige za žene. Dugoreške stolnotenisačice dočekuju u prvom kolu u subotu od 11 sati ekipu "Mladosti" iz Petrinje. U subotu od 16 sati "Aquaestil" igra unaprijed u Varaždinu susret drugog kola s ekipom "Starr". Dugoreške stolnotenisačice dočekuje u nedjelju od 11 sati u trećem kolu ekipu "Pule". I taj se susret igra unaprijed.

  Rukometaši "Karlovca" gostuju u subotu u prvom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug za muške u Biogradu na moru kod momčadi "Biograda". Utakmica počinje u 20 sati.

  Nogometaši "Karlovca 1919" dočekuju u subotu na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" u sedmom kolu Četvrte nogometne lige Središte Zagreb momčad "Odre". Susret počinje u 16 sati.

  19. prvenstvo veterana Hrvatskog nogometnog saveza bit će održano od danas do nedjelje u Poreču. Nastupit će trideset momčadi, koje će u prvom dijelu natjecanja igrati u deset skupina s po tri ekipe. Karlovačku županiju na prvenstvu će predstavljati veterani "Slunja" i "Zrinskog Ozlja".

  Ženska ekipa Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac dočekuje u nedjelju u Sportskoj dvorani na Rakovcu u prvom kolu Druge hrvatske rukometne ligi zapad za žene ekipu "Rovinja". Susret počinje u 16 sati.

  U nedjelju se igraju utakmice sedmog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 16 sati i 30 minuta sastaju se "Duga Resa 1929" - "Draganić", "Vojnić 95" - "Zrinski Ozalj", "Dobra" Sveti Petar - "Korana", "Croatia 78" - "Ogulin" i "Slunj" - "Ilovac". U nedjelju se igraju susreti šestog kola Druge županijske nogometne lige. Od 13 sati igraju "Mladost" Zagorje - "VOŠK" i "Vrlovka" - "Cetingrad", a od 16 sati i 30 minuta "Šišljavić" - "Petrova gora", "Mladost" Rečica - "Krnjak Barilović", "Vatrogasac" - "Oštarije", "Dobra" Novigrad - "Mrežnica" i "Kupa" - "Frankopan".