Rukometaši "Karlovca" dočekuju u subotu momčad "Splita"

Sportski vikend

VIŠE IZ RUBRIKE

  Rukometaši "Karlovca" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u drugom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug za muške momčad "Splita". Utakmica počinje u 17 sati i 30 minuta.

  Nogometaši "Karlovca 1919" dočekuju u subotu na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" u osmom kolu Četvrte nogometne lige Središte Zagreb momčad "Segeste" iz Siska. Susret počinje u 15 sati i 30 minuta.

  Ženska ekipa Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac gostuje u subotu u Samoboru u drugom kolu Druge hrvatske rukometne ligi zapad za žene kod ekipe "Samobora". Susret počinje u 17 sati.

  Odbojkašice "Karlovca" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u prvom kolu Prve B hrvatske odbojkaške lige za žene ekipu "Velike Gorice". Susret počinje u 20 sati.

  Ovaj vikend počinje natjecanje u Drugoj hrvatskoj rukometnoj ligi zapad za muške. Rukometaši "Karlovca 2" dočekuju u nedjelju od 15 sati u Sportskoj dvorani na Rakovcu momčad "Senja", a "Dubovac - Gaza" gostuje u nedjelju od 16 sati u Rijeci kod "Zameta".

  U nedjelju se igraju utakmice osmog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 16 sati sastaju se "Draganić" - "Ilovac", "Ogulin" - "Slunj", "Korana" - "Croatia 78", "Zrinski Ozalj" - "Dobra" Sveti Petar i "Duga Resa 1929" - "Vojnić 95". U nedjelju se igraju susreti sedmog kola Druge županijske nogometne lige. Od 15 sati i 30 minuta sastaju se "Frankopan" - "Šišljavić", a od 16 sati "Cetingrad" - "Kupa", "Oštarije" - "Dobra" Novigrad, "Krnjak Barilović" - "Vatrogasac", "Mrežnica" - "Vrlovka", "VOŠK" - "Mladost" Rečica i "Petrova gora" - "Mladost" Zagorje.

  Kuglači "Stare hiže" iz Karlovca igraju u nedjelju u Otočcu zaostali susret prvog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške s momčadi "Karlobaga". Susret počinje u 13 sati.