Rukometaši "Karlovca" gostuju kod "Ribole Kaštela"

Sportski vikend

VIŠE IZ RUBRIKE

  Rukometaši "Karlovca" gostuju u nedjelju u trećem kolu Prve hrvatske rukometne lige jug za muške kod momčadi "Ribole Kaštela". Utakmica počinje u 18 sati.

  Nogometaši "Karlovca 1919" gostuju u nedjelju u Hrastju u devetom kolu Četvrte nogometne lige Središte Zagreb kod momčadi "Croatie". Susret počinje u 15 sati.

  Ženska ekipa Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac dočekuje u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u trećem kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene ekipu "Rudara" iz Labina. Susret počinje u 17 sati i 30 minuta.

  Odbojkašice "Karlovca" gostuju u nedjelju u drugom kolu Prve B hrvatske odbojkaške lige za žene kod ekipe "Kaštela" iz Pribislavca. Susret počinje u 17 sati.

  Rukometni klub "Dubovac - Gaza" dočekuje u nedjelju u drugom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za muške momčad "Verude" iz Pule. Susret počinje u 18 sati. Rukometaši "Karlovca 2" dočekuju u ponedjeljak od 19 sati i 15 minuta u Sportskoj dvorani na Rakovcu ekipu "Zameta 2" iz Rijeke.

  U nedjelju se igraju utakmice devetog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 10 sati sastaju se "Ilovac" - "Ogulin", a od 16 sati sastaju se "Vojnić 95" - "Draganić", "Dobra" Sveti Petar - "Duga Resa 1929", "Croatia 78" - "Zrinski Ozalj" i "Slunj" - "Korana". U nedjelju se igraju susreti osmog kola Druge županijske nogometne lige. Od 13 sati igraju "Šišljavić" - "Mladost" Zagorje i "Frankopan" - "Cetingrad", a od 16 sati "Mladost" Rečica - "Petrova gora", "Vatrogasac" - "VOŠK", "Dobra" Novigrad - "Krnjak Barilović", "Vrlovka" - "Oštarije" i "Kupa" - "Mrežnica".

  U subotu i nedjelju klubovi s područja Kuglačkog saveza Karlovačke županije prvenstvene utakmice. U drugom kolu Prve B kuglačke lige jug igrači "Kleka" iz Ogulina dočekuju u subotu od 17 sati ekipu "Plitvica". U drugom kolu Druge hrvatske kuglačke lige zapad za žene u subotu od 11 sati "Karlovac" gostuje u Zadru kod "Donata", "Kupa" iz Ozlja u subotu od 13 sati gostuje u Šibeniku kod "Šubićevca", a "Ogulin" gostuje u nedjelju od 16 sati kod "Plitvica". Ovaj vikend igraju se susreti drugog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške. U subotu od 14 sati karlovački "Željezničar" dočekuje "Kupu" iz Ozlja, od 17 sati u Slunju igraju "Korana" - "Mostanje 1949", a od 17 sati i 30 minuta "Karlovac" dočekuje momčad "Karlobaga". U nedjelju od 14 sati "Stara hiža" iz Karlovca dočekuje "Goranina" iz Delnica, a od 17 sati u Ogulinu se u gradskom derbiju sastaju "Obrtnik" - "Policajac".