Stolnotenisačice "Aquaestila" gostuju kod "Malinske Dubašnice"

Sportski vikend

VIŠE IZ RUBRIKE

  Stolnotenisačice dugoreškog "Aquaestila" igraju u subotu u gradu Krku u četvrtom kolu Superlige za žene s ekipom "Malinske Dubašnice". Susret počinje u 11 sati.

  Rukometaši "Karlovca" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u petom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug za muške momčad "Kozale" iz Rijeke. Utakmica počinje u 18 sati.

  Nogometaši "Karlovca 1919" gostuju u nedjelju u Strmcu u jedanaestom kolu Četvrte nogometne lige Središte Zagreb kod momčadi "Sava Strmec". Susret počinje u 14 sati i 30 minuta.

  Ženska ekipa Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac dočekuje u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u petom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene ekipu "Senie" iz Senja. Susret počinje u 16 sati.

  Odbojkašice "Karlovca" gostuju u subotu u Zagrebu u četvrtom kolu Prve B hrvatske odbojkaške lige za žene kod ekipe "Mladosti 2". Susret počinje u 14 sati i 30 minuta.

  Ovaj vikend igraju se susreti četvrtog kola Druge hrvatske rukometne lige zapad za muške. Rukometni klub "Dubovac - Gaza" dočekuje u subotu od 20 sati u Sportskoj dvorani na Rakovcu momčad "Buzeta 2". Rukometaši "Karlovca 2" dočekuju u nedjelju u Sportskoj dvorani na Rakovcu ekipu "Rovinja". Susret počinje u 17 sati i 30 minuta.

  Košarkaški klub "Šanac Karlovac" dočekuje u nedjelju u Sportskoj dvorani na Rakovcu u drugom kolu Druge košarkaške muške lige zapad momčad "Crikvenice". Utakmica počinje u 15 sati i 30 minuta.

  U nedjelju se igraju utakmice jedanaestog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 14 sati sastaju se "Dobra" Sveti Petar - "Draganić", "Vojnić 95" - "Croatia 78", "Duga Resa 1929" - "Slunj", "Zrinski Ozalj" - "Ilovac" i "Korana" - "Ogulin". U nedjelju se igraju i susreti desetog kola Druge županijske nogometne lige. Od 10 sati i 30 minuta igraju "Frankopan" - "Oštarije", "Cetingrad" - "Mrežnica", a od 14 sati "Šišljavić" - "Mladost" Rečica, "Vatrogasac" - "Mladost" Zagorje, "Dobra" Novigrad - "Petrova gora", "Vrlovka" - "VOŠK" i "Kupa" - "Krnjak" Barilović.

  U subotu i nedjelju klubovi s područja Kuglačkog saveza Karlovačke županije igraju prvenstvene utakmice. U četvrtom kolu Prve B kuglačke lige jug igrači "Kleka" iz Ogulina dočekuju u subotu od 17 sati ekipu "Šubićevca" iz Šibenika. U četvrtom kolu Druge hrvatske kuglačke lige zapad za žene u subotu od 11 sati "Kupa" iz Ozlja gostuje u Zadru kod ekipe "Donata". Kuglačice "Ogulina" gostuju u nedjelju od 13 sati u Delnicama kod "Goranina", a "Karlovac" je slobodan u ovom kolu. Ovaj vikend igraju se susreti četvrtog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške. U subotu od 14 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" sastaju se "Željezničar" - "Mostanje 1949", a od 17 sati  "Korana" dočekuje u Slunju momčad "Velebita 2" iz Otočca. Kuglači "Karlovca" dočekuju u subotu od 17 sati i 30 minuta "Policajca" iz Ogulina. "Stara hiža" dočekuje u nedjelju od 14 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" momčad "Kupe" iz Ozlja. "Obrtnik" iz Ogulina dočekuje u nedjelju od 17 sati momčad "Mlake" iz Rijeke.