Dugoreške stolnotenisačice dočekuju ekipu "Bjelovara"

Sportski vikend

VIŠE IZ RUBRIKE

  Stolnotenisačice dugoreškog "Aquaestila" dočekuju u subotu u Stolnoteniskom domu "Antun Tova Stipančić" u petom kolu Superlige za žene ekipu "Bjelovara". Susret počinje u 11 sati.

  Rukometaši "Karlovca" gostuju u subotu u Crikvenici u šestom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug za muške kod momčadi "Mornara-Crikvenice". Utakmica počinje u 20 sati.

  Nogometaši "Karlovca 1919" dočekuju u subotu na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" u dvanaestom kolu Četvrte nogometne lige Središte Zagreb momčad "Samobora". Susret počinje u 14 sati.

  Ženska ekipa Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac gostuje u nedjelju u šestom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene kod ekipe "Dugog Sela 55". Susret počinje u 18 sati i 30 minuta.

  Odbojkašice "Karlovca" dočekuju u nedjelju u Sportskoj dvorani na Rakovcu u petom kolu Prve B hrvatske odbojkaške lige za žene ekipu "Medveščaka". Susret počinje u 17 sati i 15 minuta.

  Od subotu do ponedjeljka igraju se susreti petog kola Druge hrvatske rukometne lige zapad za muške. Rukometni klub "Dubovac - Gaza" gostuje u subotu od 18 sati u Puli kod momčadi "Arene - Jadrograda". Rukometaši "Karlovca 2" gostuju u ponedjeljak kod ekipe "Buzeta 2". Susret počinje u 19 sati i 30 minuta.

  Košarkaški klub "Šanac Karlovac" gostuje u subotu u Pazinu u trećem kolu Druge košarkaške muške lige zapad kod momčadi "Pazina". Utakmica počinje u 19 sati.

  U nedjelju se igraju utakmice dvanaestog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 10 sati sastaju se "Ilovac" - "Duga Resa 1929", a od 14 sati "Draganić" - "Korana", "Ogulin" - "Zrinski Ozalj", "Slunj" - "Vojnić 95" i "Croatia 78" - "Dobra" Sveti Petar. U nedjelju se igraju i susreti jedanaestog kola Druge županijske nogometne lige. Od 10 sati i 30 minuta igraju "Oštarije" - "Cetingrad" i "Krnjak Barilović" - "Frankopan", a od 14 sati "Mrežnica" - "Šišljavić", "VOŠK" - "Kupa", "Petrova gora" - "Vrlovka", "Mladost" Zagorje - "Dobra" Novigrad i "Mladost" Rečica - "Vatrogasac".

  U subotu i nedjelju klubovi s područja Kuglačkog saveza Karlovačke županije igraju prvenstvene susrete. U petom kolu Prve B kuglačke lige jug igrači "Kleka" iz Ogulina gostuju u subotu od 17 sati u Ravnoj Gori kod "Goranke". U petom kolu Druge hrvatske kuglačke lige zapad za žene u subotu od 14 sati kuglačice "Karlovca" dočekuju na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" u derbiju ekipu "Vrbovskog". "Kupa" iz Ozlja dočekuje u nedjelju od 14 sati i 30 minuta ekipu "Goranina" iz Delnica. Kuglačice "Ogulina" slobodne su u ovom kolu. Ovaj vikend igraju se susreti petog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške. U subotu od 17 sati ogulinski "Policajac" dočekuje momčad "Karlobaga", a u isto vrijeme "Korana" iz Slunja gostuje u Delnicama kod "Goranina". Kuglači "Mostanja 1949" dočekuju u subotu od 17 sati i 30 minuta na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" momčad "Obrtnika" iz Ogulina. "Stara hiža" gostuje u subotu od 18 sati i 30 minuta u Rijeci kod "Mlake". Karlovački "Željezničar" gostuje u nedjelu od 11 sati u Otočcu kod "Velebita 2". Kuglači "Kupe" iz Ozlja dočekuju u nedjelju od 18 sati momčad "Karlovca".