Dugoreške stolnotenisačice dočekuju "Mladost" iz Zagreba

Sportski vikend

VIŠE IZ RUBRIKE

  Stolnotenisačice dugoreškog "Aquaestila" dočekuju u subotu u Stolnoteniskom domu "Antun Tova Stipančić" u šestom kolu Superlige za žene ekipu "Mladosti" iz Zagreba. Susret počinje u 11 sati.

  Rukometaši "Karlovca" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u sedmom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug za muške momčad "Hrvatskog dragovoljca" iz Dugog Rata. Utakmica počinje u 18 sati.

  Nogometaši "Karlovca 1919" gostuju u nedjelju u Bistri u trinaestom kolu Četvrte nogometne lige Središte Zagreb kod momčadi "Bistre". Susret počinje u 13 sati i 30 minuta.

  Ženska ekipa Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac dočekuje u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u sedmom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene ekipu "Udarnika" iz Kurilovca. Susret počinje u 14 sati.

  Odbojkašice "Karlovca" dočekuju u nedjelju u Sportskoj dvorani na Rakovcu u šestom kolu Prve B hrvatske odbojkaške lige za žene ekipu "Novog Zagreba". Susret počinje u 17 sati i 30 minuta.

  Rukometaši "Karlovca 2" dočekuju u nedjelju u Sportskoj dvorani na Rakovcu u šestom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za muške momčad "Arene - Jadrograda" iz Pule. Susret počinje u 15 sati. Rukometni klub "Dubovac - Gaza" slobodan je u ovom kolu.

  Košarkaški klub "Šanac Karlovac" dočekuje u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u četvrtom kolu Druge košarkaške muške lige zapad momčad "Kraljevice". Utakmica počinje u 16 sati.

  Kadetkinje Ženskog nogometnog kluba "4 rijeke" dočekuju u subotu na igralištu na Gazi u sedmom kolu Hrvatske nogometne lige Centar za kadetkinje ekipu "Dinama" iz Zagreba. Utakmica počinje u 14 sati.

  U nedjelju se igraju utakmice trinaestog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 14 sati sastaju se "Croatia 78" - "Draganić", "Dobra" Sveti Petar - "Slunj", "Vojnić 95" - "Ilovac", "Duga Resa 1929" - "Ogulin" i "Zrinski Ozalj" - "Korana". U nedjelju se igraju susreti dvanaestog kola Druge županijske nogometne lige. Od 10 sati igraju "Frankopan" - "VOŠK" i "Mrežnica" - "Oštarije", a od 14 sati "Šišljavić"- "Vatrogasac", "Dobra" Novigrad - "Mladost" Rečica, "Vrlovka" - "Mladost" Zagorje, "Kupa" - "Petrova gora" i "Cetingrad" - "Krnjak Barilović".

  U subotu i nedjelju klubovi s područja Kuglačkog saveza Karlovačke županije igraju prvenstvene susrete šestog kola. U šestom kolu Prve B kuglačke lige jug igrači "Kleka" iz Ogulina gostuju u subotu od 16 sati kod "Rijeke". U šestom kolu Druge hrvatske kuglačke lige zapad za žene u subotu od 14 sati kuglačice "Karlovca" dočekuju na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" ekipu "Ogulina". "Kupa" iz Ozlja slobodna je u ovom kolu. Ovaj vikend igraju se susreti šestog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške. U subotu od 17 sati ogulinski "Policajac" gostuje u Delnicama kod "Goranina", a u isto vrijeme "Korana" iz Slunja dočekuje momčad karlovačkog "Željezničara". Kuglači "Karlovca" dočekuju u subotu od 17 sati i 30 minuta na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" momčad "Mlake" iz Rijeke. "Kupa" iz Ozlja igra u nedjelju od 11 sati u Otočcu s "Karlobagom". Kuglači "Stare hiže" dočekuju u nedjelju od 14 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" momčad "Mostanja 1949". Ogulinski "Obrtnik" dočekuje u nedjelju od 17 sati na kuglani u Ogulinu ekipu "Velebita 2" iz Otočca.