Prvi Karlovački

Sportska subota

Autor: Vedran Mihalić

23.11.2018

Sport

"Aguaestil" igra sutra u Češkoj uzvratni susret s ekipom "Moravsky Krumlov"

Stolnotenisačice dugoreškog “Aquaestila” igraju u subotu od 18 sati uzvratni susret osmine završnice Europskog kupa češkom gradu Moravsky Krumlov s ekipom “Moravsky Krumlov”. Prvi susret u Dugoj Resi dobio je “Aquaestil” s 3:1.

Rukometaši “Karlovca” dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u devetom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug za muške momčad “Trogira”. Utakmica počinje u 18 sati.

Nogometaši “Karlovca 1919” gostuju u subotu u Petrinji u petnaestom kolu Četvrte nogometne lige Središte Zagreb kod momčadi “Mladosti”. Susret počinje u 13 sati.

Ženska ekipa Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac dočekuje u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u devetom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene ekipu “Zameta 2” iz Rijeke. Susret počinje u 16 sati.

Odbojkašice “Karlovca” dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u osmom kolu Prve B hrvatske odbojkaške lige za žene ekipu “Siska”. Susret počinje u 20 sati i 15 minuta.

Rukometni klub “Dubovac – Gaza” gostuje u subotu u Senju u osmom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za muške kod momčadi “Senja”. Susret počinje u 18 sati. Rukometaši “Karlovca 2” gostuju u istom rangu natjecanja u nedjelju 18 sati i 30 minuta u Rijeci kod “Kozale 2”.

Košarkaški klub “Šanac Karlovac” gostuje u subotu u Malom Lošinju u sedmom kolu Druge košarkaške muške lige zapad kod momčadi “Jadranke”. Utakmica počinje u 18 sati.

U zaostaloj utakmici jedanaestog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije u nedjelju od 13 sati i 30 minuta u Vojniću se sastaju “Vojnić 95” – “Croatia 78”. U zaostalom susretu devetog kola Druge županijske nogometne lige u nedjelju od 13 sati i 30 minuta u Zvečaju se sastaju “Mrežnica” – “Frankopan”.