Razbojništvo u ljekarni

Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom u Žakanju

VIŠE IZ RUBRIKE

    U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Karlovcu i tri prometne nesreće od kojih jedna s teško ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom. Voditelj smjene OKc-a Mile Valentić izdvojio je sljedeće.

    Jučer poslijepodne u ljekarni u Karlovcu, Gradska četvrt Zvijezda nepoznati počinitelj je uz prijetnju oružjem počinio razbojništvo nad dvije zaposlenice (61 i 37 godina) te otuđio novac. Tom prilikom nitko nije ozlijeđen, a u cilju pronalaska počinitelja policija provodi kriminalističko istraživanje.

    U razdoblju od 24. do 31. listopada nepoznati počinitelj je u  Ogulinu, na groblju  provalio u više svjećomata od kuda je otuđio lampione. Materijalna šteta veća je od 2000 kuna.

    Jučer u 22.10 sati u Žakanju na državnoj cesti broj 6  dogodila se prometna nesreća. Osobnim vozilom austrijskih registracijskih oznaka upravljao je 28-godišnjak, državljanin Slovenije i kretao se u smjeru Ribnika. U desnom nepreglednom zavoju zbog neprilagođene brzine prelazi na suprotni kolnički trak i udara u osobno vozilo karlovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao  42-godišnjak.Oboje vozača je zadobilo ozljede i to 42-godišnjak teže, a 28-godišnjak lakše . Materijalna šteta veća je od pedeset tisuća kuna. Protiv 28-godišnjeg vozača, nadležnom državnom odvjetništvu, bit će podnesena kaznena prijava.