Pitaju se komuniciraju li Turističke zajednice s poduzetnicima

"Probudi Karlovac" zaziva "male izbore" - nezadovoljni vođenjem Županije i Grada

VIŠE IZ RUBRIKE

    Iako su Dani piva završili bura se ne stišava, štoviše stavili su samo sol na ranu Građanskoj inicijativi "Probudi Karlovac".

    Završetkom ljetnih mjeseci došli smo i do još jednih „Dana piva“, nekoć velike i diljem Hrvatske poznate manifestacije, a nakon posljednjih ostala je samo ljuštura nekadašnje slave uz ograde koje su još više naglasile odvojenost ove manifestacije od građana Karlovca, stoji u priopćenju.

    -Pitamo se što i kako Turističke zajednice grada Karlovca i Karlovačke županije rade i na koji način planiraju privući veći broj turista i povećati broj noćenja, odnosno zadržati turiste dulje od jedne noći, jer znamo da čelnici Županije i Grada samo razmišljaju o zadržavanju fotelja, udobnih limuzina i šahovskih igara moći.

    Postavljaju pitanje komunicira li sa poduzetnicima u ugostiteljstvu, hotelijerstvu, trgovini, gradi li se priča sa udrugama i poznatim znamenitostima ili…?

    -U cilju toga nadamo se da je ovo kraj ovakvih „Dana piva“ i da će ova manifestacija kao i mnoge druge postati nositeljice privlačenja turista i prezentacije svih nas u boljem i privlačnijem svijetlu i da ćemo svi zajedno već iduće godine na „malim izborima“ reći jedno veliko NE ovakvom vođenju Županije i Grada i pokazati da svi mi zaslužujemo puno bolje, stoji u priopćenju.