Izbor za najljepši adventski izlog u gradu

Prijavite se! Tko će najbolje ukrasiti izlog u blagdanskom ruhu?

VIŠE IZ RUBRIKE

    Bliži nam se najljepše vrijeme u godine, a kako bi naš grad zasjao punim sjajem pobrinula se i karlovačka Turistička zajednica koja je raspisala javni poziv za izbor najljepšeg adventskog izloga u gradu. Vlasnici najljepših izloga dobit će priznanja i nagrade u sklopu manifestacije „Advent u Karlovcu“ u nedjelju 30. prosinca.

    Na javni poziv mogu se prijaviti zakupci i/ili vlasnici poslovnih prostora u Karlovcu koji su u funkciji. Može se prijaviti originalno i atraktivno uređen izlog ili površina ispred poslovnog prostora, uz uvjet da navedeno ostane uređeno i nakon izbora najboljih, odnosno do 6. siječnja 2019.

    Za svoj omiljeni izlog građani će moći glasati putem Facebook stranice TZ grada Karlovca „Visit Karlovac“ u galeriji fotografija koja će biti objavljena 17. prosinca.

    Ovim putem pozivamo sve zakupce i vlasnike poslovnih prostora da se prijave i sudjeluju u izboru za najljepši adventski izlog u Karlovcu. Sve detalje o javnom pozivu i načinu prijave mogu pronaći na web stranici TZ grada Karlovca www.visitkarlovac.hr, te na FB stranici Visit Karlovac, istaknuli su iz Turističke zajednice.