Obilježavanje dvadeset godina djelovanja karlovačkog Golf kluba "4 rijeke"

Predstavljena monografija "20 godina golfa na 4 rijeke"

VIŠE IZ RUBRIKE

    U povodu obilježavanja dvadeset godina djelovanja karlovačkog Golf kluba "4 rijeke" danas je u Glazbenoj školi Karlovac predstavljena monografija "20 godina golfa na 4 rijeke" autora Marijana Bakića. Predstavljanju monografije prisustvovali su pomoćnik tajnika Hrvatskog olimpijskog odbora Siniša Krajač, predsjednik Hrvatskog golf saveza Emiliji Žubrinić i predsjednik Karlovačke sportske zajednice i Zajednice sportova Želimir Feitl, koji je jedan od najboljih karlovačkih golfera. O knjizi su govorili predsjednik kluba Josip Blašković, Želimir Feitl i autor Marijan Bakić koji je istaknuo da je knjiga retrospektiva jednog vremena.

    -Knjiga "20 godina golfa na 4 rijeke" retrospektiva je jednog vremena, aktivnosti jednog kluba koji je na početku imao gotovo stotinjak članova. Najaktivniji su bili dok se igralo na golf igralištu u Dolini kardinala, a otkako se u Krašiću više ne igra, broj članova se postupno smanjivao, To dakako nije onemogućavalo pojedince da ostvaruju lijepe rezultate. Najistaknutiji članovi kluba u proteklih dvadeset godina su profesionalni igrač i trener Marin Štahan, najuspješnija karlovačka golferica Mateja Brajković, najuspješniji klupski igrač Božidar Brajković i najuspješniji amaterski igrač senior i dvostruki svjetski rotary prvak Želimir Feitl, kazao je autor Marin Bakić.

    Član Upravnog odbora kluba i jedan od najboljih karlovačkih  golfera Želimir Feitl prisjetio se dana kada je klub osnovan

    -Golf kluba "4 rijeke" osnovan je prije dvadeset godina upravo ovdje u prostoru Glazbene škole Karlovac. Jubilej obilježavamo ovom promocijom knjige i turnirom "21. Karlovac Open", koji će u petak biti održan u Zagrebu. Prijavljena su 44 igrača iz cijele Hrvatske. Nema nas puno, ali postižemo kvalitetne rezultate, prošle i ove godine osvojili smo naslov seniorskih prvaka države, to su veterani iznad 55 godina, rekao je Feitl.