Prvi Karlovački

Predstavili se i kandidati Restart koalicije za VII. Izbornu jedinicu: „Mi smo oni koji možemo vratiti Hrvatsku na put poštenja i pravde“

Autor: Sunčica Laić

20.06.2020

Izbori

Pred nama je vrijeme u kojem nudimo promjene Hrvatskoj, poručio je nositelj liste Zlatko Komadina

Nakon druženja s građanima na tržnici danas su se u Karlovcu predstavili i kandidati Restart koalicije za VII. Izbornu jedinicu. Kandidati su redom Zlatko Komadina, Krešo Beljak, Sanja Udović, Zvane Brumnić, Irena Šimunić, Ivan Vuković, Sunčana Kunac, Tomislav Boljar, Toni Štimac, Nenad Kocmur, Dragica Malović, Saša Đujić, Vesna Škulić i Mihael Zmajlović.

Predstavljajući kandidate, nositelj liste i potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina je istaknuo:

-Pred nama je vrijeme u kojem nudimo promjene Hrvatskoj i mi smo oni koji možemo vratiti Hrvatsku na put poštenja, pravde i uključivosti svih, izvući ju iz gliba u koji je upala, iz gliba korupcije, klijentelizma i nesnošljivosti. HDZ se potrošio koliko ja vidim, panika ga hvata. Naše liste su jake liste, liste sposobnih ljudi, ljudi s raznim životnim iskustvima. Lista VII. Izborne jedinice je lista kandidata iz naše četiri županije i mislim da će se po njoj poznavati pobjeda u Hrvatskoj. Ako pobijedimo u VII. Izbornoj jedinici gdje su otprilike neriješene okolnosti, tada smo  sigurno pobijedili u Hrvatskoj.

Istok i Dalmacija su otprilike preporučljivi desnici, ali nadamo se i tu boljem rezultatu. Zapad je definitivno ono gdje smo uvijek bili jaki, a sedma izborna jedinica je negdje paradigma cijele priče.

Naš cilj je sedam mandata u sedmoj, možda bude i više, ali moramo ciljeve realno zacrtati i vjerujem da možemo ostvariti taj rezultat, poručio je između ostalog Komadina.