Zoran Milanović iz Ogulina poručio: “Bit ću običan, hrvatski predsjednik”

Predsjednički kandidat Zoran Milanović održao u Ogulinu predizborni skup

VIŠE IZ RUBRIKE

  U Školskoj sportskoj dvorani, u centru Ogulina, održan je središnji predizborni skup predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića, a u organizaciji Županijskog odbora SDP-a Karlovačke županije. Toplo pozdravljen od brojne publike, predsjednički kandidat Zoran Milanović iz Ogulina je poručio da će biti običan, hrvatski predsjednik. Zaključio je kako se Hrvatska mora mijenjati i kako nema mjesta mržnji i netoleranciji, te se stoga bori za normalnu Hrvatsku.

  No, prije početka osvrnuo se na plakate koji su jutros osvanuli u Ogulinu, a u kojima ga se posprdno naziva “Milanče”.

  -Došao sam u grad gdje se kukavički i anonimno postavljaju plakati, u grad u kojem gradonačelnik dobiva anonimne prijetnje, a mene se naziva Milanče, te na plakat stavlja srp i čekić. Sjajno! To je normalna Hrvatska?, rekao je Milanović.

  Predsjednički kandidat SDP-a Zoran Milanović osvrnuo se i na rad Vlade i na vanjsku politiku.

  -Naša se Vlada bavi nevažnim stvarima, dok nas druge zemlje u svemu pretječu. Stanje je loše, ali šansi imamo. Ja neću pozirati pred ogradom Bijele kuće, nego ću graditi saveze sa državama s kojima možemo biti partneri. Diktat desnice i njenih “priključaka” ne želimo tolerirati, ne želimo da oni dominiraju našim životima, rekao je, između ostalog ostalog, Zoran Milanović.
  -Lopovi se ne osuđuju zbog zastare i zbog nedostatka dokaza i to nas vrijeđa. Hrvatska ljevica neće se raspasti, nju vežu ideje i potreba za mijenjanjem društva, rekao je Milanović i istaknuo kako zdravstvo u Hrvatskoj ne može biti besplatno, ali mora biti dostupno.

  -Oni nisu čekić, a mi nismo čavli, nego ljudi, riječi su kojima je Milanović završio predizborni nastup iz Ogulina, s osmijehom poručivši: “Pozdrav od Milančeta”.

  Izvor: OG Portal