Studentski centar i Veleučilište Karlovac

Predavanje i radionica ”Kava svagdašnja”

VIŠE IZ RUBRIKE

Povijest kave, tehnologija prerade, važnosti kvalitete kave....

Posjetitelji će se upoznati sa sirovom i prženom kavom iz raznih zemalja te će pripremati i kušati napitke od izabranih kava

https://www.facebook.com/share/r/16gbMA7Ewa/

 

Klikni za ostatak članka

U sklopu studentskog projekta KARLO-ljupci, u prostoru SC-a, sutra će biti održano predavanje i radionica ”Kava svagdašnja”.

Početak je u 11 sati.

U suradnji sa stručnjakom iz prerade, pripreme i posluživanja napitaka od kave i kavovina kroz dijalog posjetitelji će čuti o iskustvima iz prakse, ali će moći i spontano diskutirati i postavljati pitanja o trenutnom stanja na terenu po pitanju novih trendova u svijetu kave.

Posjetitelji će se upoznati sa sirovom i prženom kavom iz raznih zemalja te će pripremati i kušati napitke od izabranih kava.

Predavanje je javno i pozvani su svi koji se žele informirati o povijesti kave, tehnologiji prerade i važnosti kvalitete kave u ugostiteljstvu te sudjelovati u neformalnom kvizu o kavi uz simbolične nagrade.

Nakon toga slijedi predstavljanje projekt HRID- Hranjivi inovativni 3D-eserti.