Besane noći koje joj je priuštila Korana potakle su Petru da počne pisati

Petra Cicvarić: Kći Korana je pokrenula lavinu u našim životima

VIŠE IZ RUBRIKE

  Osim profesionalnog angažmana Petru je u Karlovac dovela, ali i zadržala ljubav. Petra i kolega Peđa Gvozdić roditelji su dvogodišnje Korane. Ime i prezime djevojčica dijeli s bivšom manekenkom, ali za poziranje kolegi Dinku trebalo je malo više nagovaranja i sav šarm kojim raspolaže.

  Ponosna mama Petra kaže da je Korana i prije samog rođenja pokrenula lavinu događaja u Peđinom i njezinom životu. Tako su se uz glumu oboje počeli ozbiljnije baviti i fotografijom.

  To je počelo slučajno i spontano. Moj tata je imao neki stari Nikon i kad sam rodila poslao mi je taj fotoaparat da Koranine fotke budu malo bolje, da ne slikamo samo mobitelom. Tako smo zapravo Peđa i ja počeli fotografirati. Pa se počneš malo zanimati, iz kojeg kuta slikati, kako da kompozicija bude bolja i razmišljati o obradi  fotografije i tako je došlo do toga da smo kupili svoj fotoaparat, vratili tati stari i eto, to je nam je preraslo u malo ozbiljniji hobi.

  Glavni model na većini fotografija je naravno Korana, ali na fotografijama koje se mogu vidjeti  na Instagramu  Koranino lice se ne može vidjeti.

  To je prvenstveno, priznajem, bila Peđina želja da na društvenim mrežama ne stavljamo njezine slike.  Ali kako smo počeli fotkati i kako su nam se svidjele te slike onda smo to htjeli podijeliti s ostatkom svijeta, ali opet da se ne vidi njeno lice pa su zato slike većinom s leđa ili iz nekog kuta gdje nije ona an face,pojasnila je Petra.

  Ovakav način da pokaže nestašluke, ali sve one situacije u kojima vas djeca oduševe i uvijek iznova začude ili jednostavno naprave nešto „slatko“ naišao je na vrlo pozitivne reakcije. Ljudima se svidjelo, a Petra pretpostavlja da se vjerojatno i puno mama prepoznalo u tim situacijama.

  Više pričitajte u Karlovačkom tjedniku