Sedamdesetak udruga predstavilo svoj rad na 10. Sajmu udruga

Perivoj danas u znaku udruga

VIŠE IZ RUBRIKE

    Jubilarni 10. Sajam udruga okupio je danas na Šetalištu dr. Franje Tuđmana sedamdesetak udruga. Svoj rad predstavlja 70-ak udruga. Čitavo prijepodne održavaju se prezentacije različitih sportova, nastupaju plesači, svoj rad pokazale su humanitarne udruge, planinari, izviđači i još mnogi drugi.

    Sajam je privukao i brojne građane, koji su prijepodne iskoristili da prošeću perivojem i vide čime se sve bave mladi, ali i oni stariji u gradu. Gradonačelnik Damir Mandić nakon obilaska je kazao da Karlovac ima dugu tradiciju kad su pitanju udruge, te da šarolikost sadržaja čime se sve udruge bave daje građanima puno mogućnosti da slobodno vrijeme organiziraju da se zabave ili da rade nešto korisno za društvo.

    Budući da je prošlog vikenda otkazan Sajam volonterstva u sklopu današnjeg Sajma dodijeljene su nagrade za najvolontere u proteklih godinu dana, a koje su zajedno dodijelili gradonačelnik Mandić i predsjednica udruge Carpe Diem Aleksandra Podrebarac , a najvolonteri su Dorijan Mavrović, Mihaela Jerković, Sanda Kočevar i Miloš Dragić.