Natjecanje u povodu obilježavanja dvadeset godina rada karlovačkog kluba

Ozren Bajs pobjednik 21. Otvorenog prvenstva Golf kluba "4 rijeke"

VIŠE IZ RUBRIKE

    U povodu obilježavanja dvadeset godina djelovanja Golf kluba "4 rijeke" jučer je na golf igralištu "Riverside" u Blatu pokraj Zagreba održano otvoreno prvenstvo kluba "21. Open Golf kluba 4 rijeke".

    Najbolji rezultat ostvario je Ozren Bajs iz Golf kluba 4 rijeke, koji je ujedno bio i najbolji igrač turnira u bruto,  a kod dama naslov u bruto je pripao Snježani Crnoglavac iz Golf kluba Riverside iz Zagreba. Željko Bajs iz Riversidea najbolji je bio u kategoriji seniora, dok je kod seniorki najbolja bila Milka Spaić iz Riversidea. U konkurenciji juniorki i juniora najuspješniji su bili Tara Mikić i Marko Tomašević iz Riversidea. Golf klub 4 rijeke nastupio je s deset igrača. Želimir Feitl osvojio je 7. mjesto u bruto, Božidar Brajković bio je četrnaesti, Tomislav Pavletić 33., Hrvoje Pavelić 36., Josip Biščan 39., Mladen Horvat 40., Mario Tomljanović 42., a predsjednik kluba Josip Blašković je kao dobar i pristojan domaćin bio posljednji 43. u bruto. Na prvenstvu su sveukupno nastupila 43 igrača i igračice iz više hrvatskih klubova, te Golf Club Grad Mokrice iz Slovenije i Glendale Golf Club iz Kanade. Najviše u dosadašnjih 20 turnira. Organizirana je i Škola golfa za sponzore koju je vodio učitelj golfa Miro Raić.

    -Naš glavni sponzor turnira, Mercedes,  izložio je dva najnovija automobila koje su svi sudionici i gosti sa zanimanjem razgledali. Također smo od svih sudionika dobili pohvale za dobru organizaciju, naročito za izdavanje knjige povodom 20. obljetnice kluba, a koja je razgrabljena u tren, istaknuo je predsjednik Golf kluba 4 rijeke Josip Blašković.