Svi gradovi Karlovačke županije od danas imaju riješen prijevoz sportaša

Ozaljski sportaši na natjecanja od danas putuju novim kombi vozilom

VIŠE IZ RUBRIKE

    Novo kombi vozilo za prijevoz sportaša, danas su dobili svi ozaljski sportaši, pogotovo oni najmlađi, rekao je prilikom preuzimanja ključeva, predsjednik Zajednice športskih udruga grada Ozlja, Branko Benković. Kombi vozilo ukupno košta oko 190 tisuća kuna, a kupnju je sufinancirao Hrvatski olimpijski odbor sa 70 tisuća, koliko je izdvojio i Grad Ozalj, a Zajednica sportova Karlovačke županije sudjelovala je s 50 tisuća kuna.

    - Mi smo u županiji kao grad, zadnji dobili vozilo za prijevoz sportaša, ali smo zato dobili najnovije, u šali je komentirao Benković. Znam da ćemo biti dobri gazde i da ćemo se dobro brinuti za ovo vozilo, jer smo ga dugo čekali i dočekali, a isto tako, veseli me činjenica što će ovaj kombi koristiti i sve udruge s područja Ozlja,zaključuje.

    Prema programu HOO i Zajednice športova Karlovačke županije, sad konačno svi gradovi imaju kombi vozila za prijevoz sportaša, jer do sada su se sportaši snalazili i koristili razne načine prijevoza za odlaske na natjecanja izvan županije i grada, kao što su osobna vozila ili javni gradski prijevoz, prilikom uručenja ključeva novog kombija izjavio je predsjednik Karlovačke sportske zajednice Želimir Feitl.

    Grad Karlovac kao središte županije i najveći grad, ima tri kombi vozila, od kojih su dva financirana sredstvima Hrvatskog olimpijskog odbora, a jedan je došao kao donacija, kaže Fetil i dodaje kako se projekti nabavke vozila tu neće zaustaviti, jer ona prva vozila su već dotrajala i nisu toliko sigurna za duža putovanja pa će se u dogledno vrijeme morati razmišljati o zamjeni novima.