Novo priopćenje #ProbudiKA

Opasnost vreba u karlovačkom pothodniku

VIŠE IZ RUBRIKE

  Priopćenje #ProbudiKA donosimo u cjelosti

  Treba li se dogoditi još jedna tragedija u Karlovcu da bi gradske vlasti napokon reagirale? Kako je moguće da već danima ne reagiraju na opasnost koja vreba u karlovačkom pothodniku. Razbijeno staklo na izlozima očito za njih ne predstavlja opasnost, ali predstavlja za naše najmlađe. Zabrinuti smo za brojne školarce koji svakodnevno prolaze pothodnikom, jer što ako u nevinoj dječačkoj igri dođe do naguravanja? Što ako u toj igri netko padne na razbijeno staklo, koga ćete onda kriviti? Državu? O higijenskim, odnosno nehigijenskim uvjetima u pothodniku ne treba ni govoriti. Prazni prostori prepuni su izmeta štakora i miševa, no to očito nikoga ne zabrinjava.

  Popnete li se stepenicama iz pothodnika prema ulici Vladimir Nazor nimalo ljepša slika. Još uvijek nije poznato gdje je nestao investitor koji je najavio brojna ulaganja, a sjetimo se samo velebnog karlovačkog kina.

  Prošetamo li malo dalje „gradom susreta“ doći ćemo do „mjesta susreta“ brojnih građana, školaraca, umirovljenika, slučajnih prolaznika i turista i zapitat ćemo se zar stvarno moramo biti zadnji u Hrvatskoj koji će modernizirati izlog našeg grada – autobusni kolodvor.

  Zar stvarno nitko nije sposoban ili ne želi povući sredstva iz EU fondova za  ili smatra da Karlovac kao jedno od glavnih prometnih čvorišta u RH zaslužuje ovakav kolodvor?

  U našem posljednjem priopćenju spomenuli smo kako „PROBUDITI“ Karlovac infrastrukturno i gospodarski  te ovim putem najavljujemo naš izlazak na lokalne izbore za mjesne odbore i gradske četvrti jer je vrijeme za BUĐENJE! Vrijeme je za bijeg iz sivila! Karlovac mora postati grad koji cijeni sebe, svoje građane i koji će drugi cijeniti kao grad prosperiteta, mladih, kao grad ugodnog življenja! Sada je vrijeme novog buđenja za usnuli Karlovac!

  Predsjednik Udruge suvlasnika – stanara grada Karlovca

  Alen Kristović, v.r.

  Predsjednik Udruge za lokalni razvoj „Turbina promjena“

  Žarko Latković, mag.ing.traff., v.r.