"Dramoskop" su dramske radionice namijenjene mladima

Nova radionica u organizaciji Udruge Carpe Diem "Dramoskop"

VIŠE IZ RUBRIKE

    Udruga Carpe Diem organizira novu besplatnu radionicu "Dramoskop". Dramoskop su dramske radionice namijenjene prvenstveno mladima, osobama starijima od 14 godina, ali otvorene su za sve koje zanima dramska, kazališna i umjetnost općenito, neovisno o glumačkom iskustvu. Radionice će biti održane 13., 20. i 27. studenog 2018. od 19:15 sati na Maloj sceni Hrvatskog doma, a vodit će ih mladi entuzijast Leo Staković.

    Dramoskop će svoje polaznike upoznati s osnovama dramskih tehnika i scenskog nastupa kroz razne dramske igre, vježbe i improvizacije. Cilj radionica je okupiti kulturno nastrojen kolektiv spreman napraviti promjene i postati pokretačem karlovačke alternativne kazališne scene.
    Za radionicu potrebno je pripremiti kraći monolog ili pjesmu, ako se osoba osjeća nespremno za takvo što, nema brige, može i neki drugi put. Dakle, nije uvjet. Također, zainteresirani trebaju doći u udobnoj i po mogućnosti što tamnijoj odnosno crnoj odjeći.

    Radionice se ne plaćaju, potrebno je prijaviti se voditelju putem maila na leo.stakovic@gmail.com (pod subject utipkaj "dramoskop")

    Ova radionica organizirana je u sklopu projekta "Klub mladih – Centar za mlade Grabrik" kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.