Prvi Karlovački

Nositelj HNS-ove liste u VII. Izbornoj jedinici Željko Uhlir, na drugom mjestu Zvonko Spudić

Autor: Branko Obradović

16.06.2020

Izbori

HNS predao Državnom izbornom povjerenstvu kandidacijske liste HNS-a za deset izbornih jedinica

Predsjednik Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata Predrag Štromar zajedno sa zamjenikom predsjednika Stjepanom Čurajem te potpredsjednicima stranke Karolinom Juzbašić i Jasminom Krizmanićem, predali su Državnom izbornom povjerenstvu kandidacijske liste HNS-a za deset izbornih jedinica.

Nositelj HNS-ove liste u VII. Izbornoj jedinici bit će Željko Uhlir koji trenutno obnaša dužnost državnog tajnika u Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja. Na drugom mjestu liste nalazi se Zvonko Spudić, predsjednik Središnjeg regionalnog saveza HNS-a i predsjednik Županijske organizacije HNS-a Karlovačke županije. Dalje na listi slijede po redoslijedu: Dubravka Vrbetić, Anđelko Pušić, Dražen Benković, Sanja Milat, Tihana Brnardić, Ivica Benković, Ana Matan Biščanić, Danijel Kalaica, Josipa Urem, Žarko Latković, Elvira Radočaj, Srdjan Vlaović.

Predsjednik HNS-a Predrag Štromar je prilikom predaje listi naglasio da HNS u izbornu utakmicu ide optimistično i osnaženo projektima koje smo proveli u posljednje tri godine.

-Želimo da se nastavi digitalizacija, reforma obrazovanja, rješavanje stambenog pitanja mladih… Na HNS-ovim listama su ljudi koji su puno napravili u svojim sredinama za dobrobit građana i koji će tako nastaviti i u novom sazivu Hrvatskog sabora nakon što dobijemo povjerenje građana, kazao je Štromar.