Prvi Karlovački

“Ne želim pasti na koljena pred kriminalom i uništavanjem”

Autor: Anamarija Radočaj

04.05.2021

Izbori

David Gorup, kandidat za župana Karlovačke županije zahvalio je građanima na potpisima koji su omogućili njegovu kandidaturu .

Dragi ljudi, u ime cijele moje ekipe i moje osobno, želim vam zahvaliti za svaki vaš potpis kojim ste omogućili moju kandidaturu, za svaki glas u anketi koji ste mi dali i tako poslali poruku da je u drugom krugu sve moguće. Svaka lijepa riječ koju ste nam pružili na štandovima u županiji daje nam dodatnu snagu u ostatku borbe, ovo je samo prvi dio. Družimo se sada sa vama svaki dan kroz ovo vrijeme kampanje, ali najvažnija stvar je da svi izađemo 16.5 na izbore. Imamo šansu promijeniti našu županiju, zaustaviti propast. Dosta je iseljavanja i uništavanja. Nećemo izdati vaše povjerenje, nismo kao oni, vaše povjerenje dati će nam snagu u radu. Otkupit ćemo napuštene kuće, podijeliti ih mladim ljudima, zasaditi polja, otvoriti otkupne centre, pokrenuti agroturizam.

Za kraj želim dodati da za razliku od ostalih, mi ne želimo kad pobijedimo županiju pod nogama, već županiju na nogama, poručio je Gorup.