Prvi Karlovački

Murganić: Očekujem barem šest mandata, a svakako ćemo se boriti i za sedmi

Autor: Miloš Milovanović

16.06.2020

Izbori

V.d. predsjednice županijske organizacije HDZ-a Karlovačke županije Nada Murganić danas je govoreći o listi kandidata ove stranke u VII. izbornoj jedinci rekla.

Što se tiče karlovačke organizacije, mi imamo pet mjesta u VII. izbornoj jedinici. Nositelj liste je Tomo Medved, ministar u  Vladi i zamjenik predsjednika HDZ. Nekako je uvriježeno da on zastupa slunjski i cetingradski kraj te Rakovicu. Svakako da smo na njegov rad ponosni, pogotovo za sve što je učinio za vrijeme svog ministarskog mandata za braniteljsku populaciju. Također se zalagao i lobirao za naš kraj, za mnoge projekte i bio nam je u Vladi potpora, kazala Murganić.

Na listi je i Murganić kao v. d. predsjednice županijske organizacije HDZ kao i predsjednica gradske organizacije HDZ-a Karlovac Marija Jelkovac za koju je rekla da je u proteklom saborskom mandatu bila izuzetno aktivna, posebice vodeći saborski Odbor za zakonodavstvo. Ogulinski kraj zastupat će predsjednik tamošnjeg HDZ-a Tomislav Lipošćak koji je također u prošlom mandatu bio zastupnik u Saboru. Na listi iz Karlovačke županije još je i dr. Maja Grba Bujević. Upitana koliko očekuju mandata,  Murganić je kazala.

Očekujem barem rezultat koji smo imali prošli puta – šest; a svakako da ćemo nastojati boriti se i za sedmi mandat.