Prvi Karlovački

MOST-ovci danas s građanima uz ribice

12.04.2019

Izbori

Predstavili se i nositelji lista za GČ Grabrik i Novi Centar: Dejan Goršćak i Branimir Tot

Kao što je to već uobičajeno, pred izbore, ovoga puta mjesne, što će biti u nedjelju, političke stranke koriste posljednji dan kako bi uputile poruke biračima. Nakon gulaša, MOST danas, građane časti ribicama na Grabriku. Tom prigodom predstavili su i dvojicu nositelja svojih lista za dvije najveće gradske četvrti. Najprije nositelj liste MOST-a za Gradsku četvrt Grabrik Dejan Goršćak.

Ljudi su nam jako puno sugerirali da parkirna mjesta budu za stanovnike Grabrika jer kada dolaze s posla ne mogu se i nemaju gdje parkirati. Trebalo bi osigurati rampe ili neku vrstu naljepnica da bi stanovnici ove gradske četvrti imali svoja parkirna mjesta. Pored toga umirovljenici nam se žale i traže da se  za njih  barem jednom mjesečno u prostorijama gradske četvrti organizira druženje.

Ukoliko osvoji potreban broj glasova i uđe u Vijeće gradske četvrti Novi Centar, nositelj liste Branimir Tot zalagat će se za sljedeće.

Uređenje sadnica duž cijele Mažuranićeve obale, popločavanje nogostupa duž ulice Marina Držića, posebno oko Doma HV-a te za orezivanje stabala u ulici Tina Ujevića. Imamo u našem programu i dva velika projekta, a to su organizacija pub kvizova kvartova koje bi bilo ispred Gradske knjižnice i organizacija adventskog  sajma , u suradnji s Gradom i Turističkom zajednicom. Sajam bi organizirali na platou ispred crkve Presvetog srca Isusova. Pozivam građane da u što većem broju izađu na mjesne izbore jer promjena politike počinje od najniže razine i da glasaju za MOST-ovu Listu broj 5 za Gradsku četvrt Novi Centar. (m.m.)