Prvi Karlovački

Mirjana Puškarić: Komunicirat ćemo s građanima, kako bi iznjedrili što bolja rješenja za našu zajednicu

Autor: Branko Obradović

18.05.2021

Izbori

HDZ-ova kandidatkinja Mirjana Puškarić uvjerljivo je pobijedila na izborima u Slunju

U Slunju je u prvom krugu premoćno za gradonačelnicu izabrana HDZ-ova kandidatkinja Mirjana Puškarić. Nova gradonačelnica prokomentirala je izbore i istaknula da će se ubrzo krenuti s realizacijom onoga što je najavljeno u kampanji.

-Rezultati govore sami za sebe, 67 i više posto glasova su Slunjani dali meni kao gradonačelnici, naravno da smo svjesni da to znači jednu veliku odgovornost. U idućem razdoblju jasno se da iščitati da u ova izazovna vremena, zapravo građani nisu željeli eksperimentirati i da žele prosperitet i napredak u našem Slunju, unatoč situaciji kakva je trenutno s Covidom i našom najrazvijenijom granom turizmom. Ono što smo mi prezentirali tijekom same kampanje kroz naš program rada bili su glavni fokusi na infrastrukturu, na poduzetništvo, na obrazovanje, na zdravstvenu i socijalnu skrb i na društvene djelatnost, odnosno na djecu i mlade. Naš program obuhvatio je dosta detaljno svaki od ovih fokusa, što će nam biti ciljevi, kazala je Puškarić.

Mirjana Puškarić najavila je da će tijekom ovog tjedna preuzeti dužnost od dosadašnjeg gradonačelnika Jure Katića.

-Zadatak je u što kraćem vremenu, a nadamo se da će to biti tijekom ovog tjedna, obaviti primopredaju s mojim prethodnikom Jurom Katićem i krenuti u realizaciju naših programa. U narednom razdoblju nastojat ćemo detektirati sve ono što možemo putem projekata, jer smo većinu programa fokusirali na tim izazovnim granama. Iskoristiti sve ono što se bude u idućem razdoblju kroz njih nudilo i isto tako jako dobro osluškivati naše građane. Što više s njima komunicirati kako bi iznjedrili što bolja rješenja za našu zajednicu, rekla je nova slunjska gradonačelnica Mirjana Puškarić.