Udruga Turbina promjena organizirala je "Izbor najmješanca grada Karlovca"

Marley izabran za najmješanca grada Karlovca

VIŠE IZ RUBRIKE

    Udruga Turbina promjena organizirala je danas na Šetalištu dr. Franje Tuđmana manifestaciju "Izbor za najmješanca grada Karlovca". Na prostoru kod Glazbenog paviljona okupio se veliki broj ljubitelja pasa, onih čiji su psi sudjelovali u izboru i onih koji su došli pogledati ovu zanimljivu manifestaciju. Predsjednik Udruge Turbina promjena Žarko Latković istaknuo je da je ovo treći "Izbor za najmješanca grada Karlovca".

    -Možemo reći da smo ponosni što je Udruga Turbina promjena, uz pomoć Grada Karlovca i gradskih tvrtki Mladost i Gradska toplana uspjela i ove godine organizirati, sada već treći zaredom, "Izbor za najmješanca grada Karlovca". Prijavljeno je 46 sudionika, a imamo i pse iz azila u Utinji, koji traže svoj dom. Pozivam sve one koji mogu i koji vole pse da udome prije zime male mješance, da im pruže topli dom, da ih spase iz teških uvjeta, jer i oni zaslužuju ljubav, kazao je Latković.

    Organizator je pripremio nagrade za prva tri mjesta, a i ovaj put službeni žiri manifestacije imao je vrlo težak posao.

    -Osigurali smo nagrade za prva tri mjesta, a naš žiri, imao je jako težak zadatak da odabere među 46, tri najljepša mješanca grada Karlovca. Svaki od njih je najljepši, svaki je dobio pohvalnicu i mali poklončić našeg sponzora Zoo Hobby, rekao je Žarko Latković.

    Prvo mjesto osvojio je Marley vlasnice Maje Vojvodić, drugi je bio Balu vlasnice Stele Đarmati i treći Njonji vlasnika Zorana Stojakovića.