Gradonačelnik Mandić o jučerašnjim porukama Možemo!

Mandić poručio Benčić da počisti otpad ispred svog ulaza pa onda dođe u Karlovac govoriti što bi i kako trebalo raditi

VIŠE IZ RUBRIKE

Kampanja

Mandić pozvao Možemo! da daju konkretne prijedloge

-Vrijeme je kampanje – pa samim time i raznih poskočica i doskočica, tako gledam i na dolazak Sandre Benčić u Karlovac, osvrnuo se karlovački gradonačelnik Damir Mandić na jučerašnju pressicu Možemo!.

-Briga o ljudima je nešto što mi svakodnevno radimo, i nemam problem s time da to netko s bilo koje razine komentira, pa tako i ovi koji nam tako slete iz Zagreba i komentiraju nas prigodno govoreći nam što i kako. Imam i ja jednu doskočicu za njih… I za gospođu Benčić kao kandidatkinju za premijerku i za gradonačelnika Zagreba gospodina Tomaševića: Neka prvo počiste otpad ispred svog ulaza, pokose ispred svog ulaza, urede ispred svog ulaza, pa neka onda dođu u Karlovac nama govoriti što bismo i kako trebali raditi, kazao je Mandić.

Popločavanje Radićeve ulice trebalo je krenuti u ožujku, međutim preko mjesec dana je obustava radova zbog arheologije, kod Katzlera i Gradske straže.

-Taj dio je prema informacijama kojima sad raspolažem riješen i očekujemo da će popločavanje krenuti u travnju. Netko je spominjao nekih dvadeset metara… Ja vjerujem da ćemo svi biti ponosni što će cijela Radićeva biti popločena, to je nešto o čemu pričamo već desetljećima. I da ne bude sve u poskočicama i doskočicama, mi smo otvoreni za razgovore i s ekipom Možemo iz Karlovca. Neka dođu sa svojim prijedlozima. Mi ih još nismo vidjeli, ja moram priznati da ih još nisam vidio. S konkretnim prijedlozima kako bi oni neke stvari riješili, odakle bi osigurali sredstva i naravno da sve bude u okviru zakona, rekao je gradonačelnik Mandić.